• Congreshotel Overhoeks
 • Crossover Kop Zuidas
 • Haut
 • Stationsplein Oost Utrecht
 • Hof van Holland
 • Destination Fresh!
 • Stadskantoor Heerlen
 • Zuidasdok
 • Ooglijdersgasthuis
 • Stadskantoor Heerlen
 • Zuidasdok
 • Mall of the Netherlands
 • Leeuwesteyn
 • Ooglijdersgasthuis

ONZE PRODUCTEN

Baanbrekende en inspirerende ideeën in je hoofd verdienen het om gedeeld te worden met de buitenwereld. Breng ze tot leven met onze overtuigende stills, levensechte animaties of dynamische virtual reality oplossingen.


SECTOREN

Van gebiedsontwikkeling en industrial design tot vastgoed, retail en architectuur: dankzij onze jarenlange ervaring bewegen wij ons feilloos in diverse sectoren.


Architectuur

Een ontwerp op fotorealistische of artistieke wijze gevisualiseerd, met aandacht voor materialiteit én de ongeëvenaarde blik van een architectuurfotograaf? Wij weten precies wat er nodig is voor het creëren van de mooiste realistische artist impressions.

Vastgoed en Retail

Het visualiseren van vastgoed- en retailprojecten draaien niet alleen om de architectuur, maar ook om een inspirerende beleving en context. Zowel het gebouw zelf als de omgeving en de inrichting ervan spelen een belangrijke rol bij het creëren van het ideale sfeerbeeld. Wij begrijpen dit en nemen dit dan ook altijd mee in onze vastgoed- en retailprojecten.

Industrial en Product design

Bestaand design of nog in concept? De impact en het potentieel van productvisualisatie is niet te onderschatten. Een 3D representatie van een product is veelvuldig toepasbaar en te configureren. En dat biedt eindeloze mogelijkheden. Op fotorealistische wijze visualiseren wij ieder materiaal, elke vorm en elk detail alsof je er middenin staat. In impressie, film of extended reality.

Interieurstyling

Elk interieur vraagt om een compleet nieuwe aanpak, ook in de visualisatie. Daar waar smaken verschillen, werken aspecten als licht, materialiteit en inrichting constant op elkaar in. Klassiek, modern, design of maatwerk? Niets is ons te gek.

Gebiedsontwikkeling

Stedenbouw, infrastructuur of landschapsarchitectuur; bij grootschalige projecten zoals deze, werken er vaak verschillende disciplines samen met ieder hun eigen belangen. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij dat – naast de nodige technische en creatieve kennis – ook het managen van dergelijke projecten cruciaal is om te komen tot de beste visuals. Ook daarin kun je op ons bouwen.

Proces visualisatie

De kunst van het weglaten. Het geldt soms voor het visualiseren van ingewikkelde, processen, data, of systemen om juist op die manier een compleet en begrijpelijk verhaal te kunnen vertellen. “We are pushing the envelope’ als het gaat om begrip en uitwerking van de techniek. Zodat we de werking zowel visueel als creatief inzichtelijk kunnen maken.

OPDRACHTGEVERS

Designers, producenten, ontwikkelaars en overheid; wij werken met uiteenlopende opdrachtgevers aan de mooiste opdrachten.


logo-ahoy

Zwartlicht

logo-alliander

logo-am

logo-arcadis

logo-bam

logo-bca

logo-capitalvalue

logo-casala

logo-crossarch

logo-duravermeer

logo-dvg

logo-dov

logo-futureinsight

logo-gemamersfoort

logo-gemamsterdam

logo-gemhelmond

logo-heijmans

logo-innovam

logo-kraaijvanger

logo-lingotto

logo-mcsa

logo-monk

logo-mvrdv

logo-onlybim

logo-pphp

logo-prorail

logo-royalhaskoningdhv

logo-rijnboutt

logo-synchroon

logo-trebbe

logo-twnkls

logo-unibailrodamco

logo-vaessen

TEAM

Wij werken met een compact team van gedreven en getalenteerde specialisten aan de meest uiteenlopende opdrachten. Van visuals voor onze gewaardeerde opdrachtgevers tot onze eigen AR & VR apps.


Zwartlicht Team

Zwartlicht

Arlen van Rens

3D Artist

Blanca Rosàs

3D Modeler

David Brinkhof

3D Modeler

Danny Kroonen

Mede-eigenaar

Federico Rosson

3D Artist

Jessica Heeren

Office Manager

Joost Tangelder

Marketing & Sales Manager

Michael Jaggoe

Mede-eigenaar

Ruard Veerman

Developer

Des van Leusden

3D Modeler Intern

Mihai Constantinescu

Developer Intern

Zwartlicht

Jij!

Nieuwe collega?

Kijk hier.

BLOG

Interessante ontwikkelingen, innovaties en nice-to-knows op het gebied van 3D visualisaties en virtual- en augmented reality.


Tijdelijk afwezig…

NEEM CONTACT MET ONS OP